Svítící výšivku jsem vymyslela tak, aby bylo možné ji použít na jakýkoliv předmět, který si na mém e-shopu vyberete. Zatím nejlépe však svítící písmo vypadalo na psím obojku nebo látkové známce. Svítící variantu oceníte nejvíce v období, kdy se brzy stmívá. Samozžejmě tedy především na podzim a v zimě.

Moji pejsci jsou zvyklí chodit na volno. I proto já na svítících obojcích oceňuji to, že je zkrátka kdykoliv najdu. A to i v opravdu velké tmě. Krom toho, že budete mít přehled o tom, kde se Váš čtyřnohý miláček nachází, budou tento přehled mít i lidé, které na své venčící cestě potkáte. Svítící postroj totiž vyrobím tak, že ho nepřehlédne žádný řidič. A bude to právě svítící postroj, který zvýší bezpečnost nejen Vašeho psa, ale i Vaší. 

Oproti svítícím obojkům, které připomínají neonové pásky na ruce, vidím hlavní výhodu v tom, že obojek či postroj nebo známku, můžete personalizovat. Můžete do návrhu vložit kus své duše, popustit uzdu kreativitě a mít skutečně originální dopněk pro Vašeho čtyřnohého miláčka. Získat něco skutečně osobního a ještě navíc mít jistotu, že právě Vaší kombinaci látky, barvy, fontu písma a nakonec vlastně i samotného textu, prostě na jiném pejskovi neuvidíte. 

Chcete-li být originální, pak svítící písmo zvolíte u každého produktu v části "Barva výšivky". 

svítící písmo pro obojky, postroje, známky | Timori.cz - česká výroba doplňků pro psi

Jsem si vědoma toho, že možností, jak může výsledný produkt vypadat, je opravdu mnoho. Pokud tedy budete váhat mezi více variantami, neváhejte mi napat. Ráda Vám s výběrem poradím. Společně najdeme to, co bude Vašemu mazlíčkovi prostě slušet. :) Už teď se moc těším, co originálního a krásného společně vymyslíme. 

Vaše Klára